Online varianten

In deze tijden waarin wij meer én vaker online zijn, voor ontspanning, communicatie, voor ons werk en ook voor scholing is het vanzelfsprekend dat Bouwradius de trainingen online beschikbaar maakt.
Om de trainingen voor bouwbedrijven en bouwvakkers zo goed mogelijk te laten aansluiten bij hun eigen werkwijzen en wensen biedt Bouwradius 2 online training varianten: Individuele online trainingen en klassikale online trainingen. 


Variant 1
Individuele online trainingen VCA en BHV:

Geniet de grootst mogelijke vrijheid bij het volgen van deze online training. De cursist logt in wanneer hij/zij zelf wil, ’s ochtends vroeg, aan het einde van de dag of in het weekend en doorloopt de training naar keuze.
Kijk naar de mogelijkheden voor de VCA trainingen, inclusief examen en Bedrijfshulpverlening.


Variant 2
Klassikale online trainingen:

Online, klassikaal en mét live trainer. Volg de training zoals altijd alleen nu dus online. De deelnemers zitten in een ‘digitale’ klas en staan in verbinding met elkaar en de trainer. Een ieder op zijn/haar eigen locatie! De kwaliteit en interactiviteit zijn gewaarborgd, doordat de trainer realtime in contact staat met de cursisten.
Nagenoeg ons gehele aanbod van trainingen is op deze wijze te volgen. Kijk in onze planning welke data en tijdstippen beschikbaar zijn.
Het is ook mogelijk om met deze wijze van klassikaal online training binnen één bedrijf een maatwerk training te verzorgen, neem gerust contact op om deze of andere wensen te bespreken met ons.