Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Online examentraining VCA inclusief Lesboek

Intro

Wil je na zelfstudie intensief examentraining volgen om goed voorbereid te zijn op het echte examen, volg dan de online VCA examentraining.

Wat leer je?

Bouwradius heeft een bouwgericht VCA lesboek, met uiteraard alle informatie die nodig is om het algemene VCA examen met goed gevolg te doorstaan. Heel herkenbaar en met voorbeelden uit jouw praktijk.
Tijdens deze onlinetraining wordt je voorbereid op het examen. Je krijgt uitleg over de vraagstelling, waar je op moet letten en de valkuilen.
Daarnaast wordt er geoefend op examenvragen en ontvang je na de training nog een code om zelf nog een online proefexamen te doen. Kortom, de voorbereiding die nodig is om het slagingssucces te vergroten.

Duur training

De training bestaat uit zelfstudie met een bouwgericht lesboek, een dagdeel online examentraining en een online proefexamen gebaseerd op het echte examen.

Voor wie?

In deze bijzondere tijd is klassikaal leren niet altijd een optie en kun je met zelfstudie, examentraining je toch goed voorbereiden op het examen.
Deze optie is meer geschikt voor de medewerkers die gaan herhalen. Maar ook de medewerkers die met zelfstudie zich kunnen voorbereiden op de online examentraining en het echte examen. Je dient te beschikken over een laptop met minimaal een microfoon en internetverbinding.

Investering

€ 42,50 exclusief BTW. Het examen is niet bij de prijs inbegrepen en los te bestellen. Prijs is inclusief boek, dagdeel online examentraining en online proefexamen. Bouwradius kan ook het examen voor je regelen.
Individueel voor € 80,- en in groepsverband op aanvraag. Alles volgens de huidige RIVM richtlijnen.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
€ 42,50
per persoon